Čokolada Gold Grand Cru Madagaskar 66% 100g

Temna čokolada s poreklom, Madagaskar, tablica 100g

4,90
Količina: -
+
100g

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Čokolada Gold Grand Cru iz Madagaskarja s 66% kakavovih delcev, iz mešanice kakavovih zrn Forastero, Trinitario in Criollo, je vrhunska temna čokolada s poreklom. Privoščite si najboljše!

Izjemna čokolada, kjer se prepletajo okusi cimeta, borovnice, črnega korena, popra, kave ter vanilije. Iz bujnega tropskega gozda največjega afriškega otoka

Potovanje po otoku v indijskem oceanu, ki leži na jugovzhodu afriške celine in ki je prepleten z mnogimi zgodbami. Groba vlažna klima, bogata in enkratna rdeča prst, močni vetrovi iz oceana in neprehodni tropski gozdovi zagotavljalo prvovrstno lego in kvaliteto, ki se odraža tudi v čokoladi, ki je polna aromatičnih okusov vanilije, cimeta, žbic ter rdečega in črnega popra. Še posebna je lega na severu otoka, kjer v dolini Sambirano poleg mangovcev uspevajo naši kakavovci, ki veljajo za ene najbolj prefinjenih na svetu. V čokoladi se prepletajo okusi borovnice, črnega korena, kave in najbolj poznane vanilije. Izjemen otok, ki daje izjemno čokolado izjemnega okusa, ki smo ga združili z treh sort kakavovca, Forastero, Trinitario in Criollo.

SESTAVINE: kakavova masa 54,5%; sladkor 33,9%; kakavovo maslo 11,5%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma

Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.

ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Rok uporabe je 6 mesec od dneva proizvodnje

Povprečna hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 2282 kJ/545 kcal
Maščobe 40,2 g
od tega nasičene maščobe 24,6 g
Ogljikovi hidrati 37,9 g
od tega sladkorji 34,7 g
Beljakovine 6,8 g
Sol 0,02 g