Bonboniera Novo leto
Za lep Božič in razvajanje ob Novem letu smo pripravili praznično okrašeno bonboniero z vrhunskimi ročno narejenimi pralineji kot so praženi mandlji, sezam, cimet in cointreau. Seveda z odlično čokolado, brez konzervansov, umetnih okusov ali barvil.
Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Za lep Božič in razvajanje ob Novem letu smo pripravili praznično okrašeno bonboniero z vrhunskimi ročno narejenimi pralineji kot so praženi mandlji, sezam, cimet in cointreau. Seveda z odlično čokolado, brez konzervansov, umetnih okusov ali barvil.
IZBOR ČOKOLADNIH PRALINEJEV
SESTAVINE: mlečna čokolada 24% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); temna čokolada 21% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin) naravna vanilijeva aroma); lešnikova krema 20% (sladkor, rastlinska olja (sončnično, kokosovo), lešniki, kakav v prahu, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin, sorbitol), laktoza, naravne arome); bela čokolada 11% (sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečne maščobe, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); čokoladna krema 7% (rastlinske maščobe (kokosovo, palmino), čokolada v prahu, sladkor, nemasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravne arome); marcipan 4% (sladkor, mandlji, glukozni sirup, arome); praženi lešniki; praženi mandlji; oreh; sezam; smetana; arašidi; sadje; kokosova moka; kava; žita; začimbe; barvni potisk na nekaterih pralinejih (kakavovo maslo, sladkor, barvila: E102, E110, E120, E132, E172)
Nekateri pralineji vsebujejo od 1,2 – 3,5 % vol. alkohola.
Hraniti v zaprti posodi v suhem in hladnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
Rok uporabe 2 meseca od dneva proizvodnje
Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
Energijska vrednost | 2248 kJ/535 kcal |
Maščobe | 33,9 g |
od tega nasičene maščobe | 16 g |
Ogljikovi hidrati | 52 g |
od tega sladkorji | 44,5 g |
Beljakovine | 6,4 g |
Sol | 0,12 g |