Dostava

Izdelki, naročeni preko spletne trgovine, se pošiljajo iz naše čokoladnice v Žalcu. Zaradi lastne proizvodnje so izdelki vedno sveži ter ponavadi na zalogi.
Izdelki naročeni do 12 ure, gredo praviloma na pot še isti dan. Blago naročeno po 12 uri bomo odposlali naslednji dan.

V izjemnih primerih si pridržujemo pravico, da naročeno blago odpošljemo v 5 delovnih dneh po prejemu naročila.
Naročila prejeta v soboto, nedeljo ali na praznik bodo praviloma odposlana  prvi delovni dan po dnevu naročila.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Vse pošiljke so praviloma dostavljene poštno ležeče zaradi zagotavljanja optimalnih pogojev za naše izdelke. V primeru, da želite, da vam jih dostavijo domov, to navedite ob naročilu s posebnim sporočilom. V času, ko najvišja dnevna temperatura preseže 20 stopinj Celzija, vse pošiljke dostavljamo poštno ležeče. Pošiljke podjetjem dostavimo na naslov. Pošta Slovenije dostavi po ponavadi izdelke v 24 urah
Naši izdelki so zaradi občutljivosti primerno zapakirani, da pridejo do vas v brezhibnem stanju. Izdelkov načeloma ne pošiljamo v času, ko  najvišje dnevne temperature presegajo 25 stopinj Celzija.

Dostava v tujino je možna po predhodnem dogovoru, obračuna se po dejanskih stroških poštnine, ki jo zaračuna Pošta Slovenije.

CENA DOSTAVE

Cena dostave je odvisna od vrednosti nakupa.
Strošek dostave se vam prikazuje v košarici.

Vrednost izdelkov
Strošek dostave
0,10 – 10,00 EUR 4,00 EUR
10,01 – 20,00 EUR 3,00 EUR
20,01 – 30,00 EUR 2,00 EUR
30,01 – 40,00 EUR 1,00 EUR
40,01 naprej 0,00 EUR

Stroški pošiljanja v tujino se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije.

Za vse informacije glede naročila, dostave ter stroškov pošiljanja nas lahko pokličete na 03/710-310-6 ali nam pišete na info@cokoladniatelje.si