Čokolada Gold Grand Cru Venezuela 72% 100g

Temna origin čokolada iz Venezuele, 72% kakavovih delcev, posebne vrste kakavovca

4,90
Količina: -
+
100g

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Čokolada Gold Grand Cru iz Venezuele s 72% kakavovih delcev, iz vrste kakavovca Trinitario in Criollo, je vrhunska temna čokolada s poreklom. Privoščite si najboljše!

Intenziven okus s prevladujočo sadno in kislo noto. Delikatna, polna aroma, ki traja. Aromatičen kakav iz domovine čokolade, centralne Amerike.

Domovina čokolade je centralna Amerika, kjer izstopata nedvomno dve najbolj odlični in redki sorti aromatičnega kakava, Trinitario in Criollo iz katerih je čokolada tudi narejena in ki zagotavljata čokoladi enkraten pedigre. Je zelo intenzivnega okusa s prevladujočo sadno in kislo noto. Zelo delikatna, polna in grenka in z izjemnim ostankom arome v ustih, ki traja in traja.

SESTAVINE: kakavova masa 72%; sladkor 24,9%; kakavovo maslo; naravna vanilijeva aroma

Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.

ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Rok uporabe je 6 mesecev od dneva proizvodnje

Povprečna hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 2370 kJ/566 kcal
Maščobe 43,7 g
od tega nasičene maščobe 26,1 g
Ogljikovi hidrati 28,5 g
od tega sladkorji 24,9 g
Beljakovine 8,2 g
Sol 0,02 g