Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Čokolada Gold grand Cru iz Saint Domingue s 70% kakavovih delcev je vrhunska temna čokolada s poreklom. Privoščite si najboljše!
Izrazit okus aromatičnega kakava in dolgotrajen ostanek arome v ustih. Vetrovno tropsko področje Karibov.
Vetrovno tropsko področje karibskih otokov daje čokoladam še poseben pridih in kjer uspevata dve prvinski sorti kakavovca: Forastero in Criollo. Slednja velja za najboljšo in najbolj redko sorto. Z združitvijo obeh dobimo enkratno mešanico, imenovano Hispaniola, ki združuje najbolj zveste ljubitelje čokolade. Njena posebnost je v zelo izrazitem okusu aromatičnega kakava in dolgotrajnem ostanku enkratne arome v ustih, v kateri uživamo še dolgo po degustaciji.
SESTAVINE: kakavova masa 65%; sladkor 27%; kakavovo maslo 8%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma
Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.
ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
Rok uporabe je 6 mesecev od dneva proizvodnje
Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
Energijska vrednost | 2382 kJ/569 kcal |
Maščobe | 43,1 g |
od tega nasičene maščobe | 25,9 g |
Ogljikovi hidrati | 30,7 g |
od tega sladkorji | 27 g |
Beljakovine | 7,6 g |
Sol | 0,02 g |