Bonboniera Iz jutra v Večer
Zgodba enega dne ujeta v čokoladi. Dan začnite ob pralinejih z okusom kave, se sredi dneva razvajate z marcipanom in nougatom, po kosilu si privoščite digestive ter se zvečer zasanjate ob pomirjujočih okusih naravnih zelišč. Prekrasno darilo. Vsi izdelki
Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Zgodba enega dne ujeta v čokoladi. Dan začnite ob pralinejih z okusom kave, se sredi dneva razvajate z marcipanom in nougatom, po kosilu si privoščite digestive ter se zvečer zasanjate ob pomirjujočih okusih naravnih zelišč. Prekrasno darilo. Vsi izdelki Čokoladnega Ateljeja Dobnik so narejeni iz najboljše belgijske čokolade, brez dodanih konezrvansov, umetnih barvil ali umetnih okusov. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežih sestavin, kar zagotavlja polnost okusov.
IZBOR ČOKOLADNIH PRALINEJEV
SESTAVINE: mlečna čokolada 34% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); temna čokolada 26% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin) naravna vanilijeva aroma); lešnikova krema 17% (sladkor, rastlinska olja (sončnično, kokosovo), lešniki, kakav v prahu, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin, sorbitol), laktoza, naravne arome); marcipan 7% (sladkor, mandlji, glukozni sirup, arome); smetana 4%; čokoladna krema 3% (rastlinske maščobe (kokosovo, palmino), čokolada v prahu, sladkor, nemasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravne arome); praženi lešniki 3%; praženi mandlji; oreh; sezam; arašidi; sadje; kokosova moka; med; kava; žita; začimbe; Porto; Cognac; Whisky; Cointreau; barvni potisk na nekaterih pralinejih (kakavovo maslo, sladkor, barvila: E102, E110, E120, E132, E172)
Nekateri pralineji vsebujejo od 1,2 – 3,5 % vol. alkohola.
Hraniti v zaprti posodi v suhem in hladnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
Rok uporabe 2 meseca od dneva proizvodnje
Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
Energijska vrednost | 2248 kJ/535 kcal |
Maščobe | 33,9 g |
od tega nasičene maščobe | 16 g |
Ogljikovi hidrati | 52 g |
od tega sladkorji | 44,5 g |
Beljakovine | 6,4 g |
Sol | 0,12 g |