Bonboniera Pomlad 6 pralinejev

Nove pomladne bonboniere s pralineji iz najboljše čokolade in svežimi sadnimi okusi. Razveselite se z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pistacije. Elegantna sveža embalaža ter  pestri okusi v treh pomladnih bonbonierah!!!

8,70
Količina: -
+
80g

Share
Opis

Nove pomladne bonboniere s pralineji iz najboljše čokolade in svežimi sadnimi okusi. Razveselite se z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pistacije. Elegantna sveža embalaža ter  pestri okusi v treh pomladnih bonbonierah!!!

IZBOR ČOKOLADNIH PRALINEJEV

SESTAVINE: mlečna čokolada 24% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); temna čokolada 21% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin) naravna vanilijeva aroma); lešnikova krema 20% (sladkor, rastlinska olja (sončnično, kokosovo), lešniki, kakav v prahu, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin, sorbitol), laktoza, naravne arome); bela čokolada 11% (sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečne maščobe, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); čokoladna krema 7% (rastlinske maščobe (kokosovo, palmino), čokolada v prahu, sladkor, nemasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravne arome); marcipan 4% (sladkor, mandlji, glukozni sirup, arome); praženi lešniki; praženi mandlji; oreh; sezam; smetana; sadje; kokosova moka; kava; žita; začimbe; barvni potisk na nekaterih pralinejih (kakavovo maslo, sladkor, barvila: E102, E110, E120, E132, E171, E172)

Nekateri pralineji vsebujejo od 1,2 – 3,5 % vol. alkohola.

Hraniti v zaprti posodi v suhem in hladnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Rok uporabe 2 meseca od dneva proizvodnje

Povprečna hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 2248 kJ/535 kcal
Maščobe 33,9 g
od tega nasičene maščobe 16 g
Ogljikovi hidrati 52 g
od tega sladkorji 44,5 g
Beljakovine 6,4 g
Sol 0,12 g