Bonboniera Cognac

Edinstvena kombinacija temne 70% čokolade in konjakove kreme. Štirje okusi konjakovih pralinejev (konjak, konjak med, konjak kava in konjak limeta). V bonbonieri je tudi steklenička pravega francoskega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti

39,40
Količina: -
+
150g

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Edinstvena kombinacija temne 70% čokolade in konjakove kreme. Štirje okusi konjakovih pralinejev (konjak, konjak med, konjak kava in konjak limeta). V bonbonieri je tudi steklenička (5 cl) pravega francoskega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti. Gre za ekskluzivno unikatno darilo.

VSEBUJE ALKOHOL 4,3% vol

ROČNO IZDELANO

ČOKOLADNI PRALINEJI POLNJENI S KONJAK KREMO

SESTAVINE: Čokolada 51% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sojin lecitin (emulgator),naravna vaniljeva aroma), smetana UHT 21% glukozni sirup 9%, , maslo 9%, alkohol (Konjak) 8%, začimbe. ALERGENI: Lahko vsebuje sledove žit, jajc, arašidov, oreščkov zaradi navzkrižne kontaminacije.

Shranjujte v originalni, tesno zaprti embalaži ter v suhem in hladnem prostoru.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za otroke!

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Neto količina: 140g

Rok uporabe: 2 meseca od dneva produkcije