Bonboniera Cognac

Edinstvena kombinacija temne 70% čokolade in konjakove kreme. Štirje okusi konjakovih pralinejev (konjak, konjak med, konjak kava in konjak limeta). V bonbonieri je tudi steklenička pravega francoskega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti

35,90

Ni na zalogi

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Edinstvena kombinacija temne 70% čokolade in konjakove kreme. Štirje okusi konjakovih pralinejev (konjak, konjak med, konjak kava in konjak limeta). V bonbonieri je tudi steklenička (5 cl) pravega francoskega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti. Gre za ekskluzivno unikatno darilo.

VSEBUJE ALKOHOL 4,3% vol

ROČNO IZDELANO

ČOKOLADNI PRALINEJI POLNJENI S KONJAK KREMO

SESTAVINE: Čokolada 51% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sojin lecitin (emulgator),naravna vaniljeva aroma), smetana UHT 21% glukozni sirup 9%, , maslo 9%, alkohol (Konjak) 8%, začimbe. ALERGENI: Lahko vsebuje sledove žit, jajc, oreščkov zaradi navzkrižne kontaminacije.

Shranjujte v originalni, tesno zaprti embalaži ter v suhem in hladnem prostoru.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za otroke!

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Neto količina: 140g

Rok uporabe: 2 meseca od dneva produkcije