Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Odlična temna čokolada s kar 80% kakavovih delcev za vrhunski užitek in boljše počutje. Najboljše za vas in vaše najbližje!
SESTAVINE: kakavova masa 81,5%; sladkor 16,0%; nemasten kakav v prahu 2%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma
Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.
ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
Rok uporabe je 6 mesecev od dneva proizvodnje
| Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
| Energijska vrednost | 2348 kJ/559 kcal |
| Maščobe | 44,5 g |
| od tega nasičene maščobe | 26,7 g |
| Ogljikovi hidrati | 20,8 g |
| od tega sladkorji | 15,9 g |
| Beljakovine | 10 g |
| Sol | 0,03 g |






























