Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Odlična mlečna čokolada s hrustljavim Crispyjem vam zagotavlja vrhunske užitke. Najboljše za vas ali vaše najbližje!
SESTAVINE: mlečna čokolada 96% (sladkor 45,5%, kakavovo maslo 26,0%, mleko v prahu 21,5%, kakavova masa 6,5%, emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma); crispy 4% (pšenična moka, sladkor, mlečne maščobe v prahu, rastlinsko olje (sončnično), laktoza, mlečni proteini, ječmenova moka, soda bikarbona, vitamin E)
Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.
ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove jajc, oreščkov, soje in arašidov.
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
| Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
| Energijska vrednost | 2339 kJ/559 kcal |
| Maščobe | 34,5 g |
| od tega nasičene maščobe | 20,6 g |
| Ogljikovi hidrati | 54,8 g |
| od tega sladkorji | 52,7 g |
| Beljakovine | 6,3 g |
| Sol | 0,2 g |






























