Čokolada Gold Grand Cru Tanzanija 75% 100g

Temna čokolada Tanzanija, 75% kakavovih delcev

4,90
Količina: -
+
100g

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Čokolada Gold Grand Cru iz Tanzanije s 75% kakavovih delcev, iz kakavovca vrste Forastero in Criollo, je vrhunska temna čokolada s poreklom. Privoščite si najboljše!

Robusten okus z ostro noto sadja in začimb. Rahlo kiselkasta zaardi visokega deleža Criollo kakavovih zrn in zelo aromatična. Iz vzhodne intenzivne črne Afrike

Črna Afrika in njena vzhodna obala, močna, robustna in intenzivna. Prav taka je njena čokolada. Izjemna za ljubitelje ostrine. Za vas smo združili dve izjemni aromatični sorti kakava: redko, kiselkasto in nezamenljivo Criollo in grobo ter grenko Forastero. Prevladuje močna in ostra nota sadja in različnih začimb. Zaradi visokega deleža Criolla je rahlo kiselkasta in izrazito aromatična. Okus je robusten s poudarjeno kremasto strukturo.

SESTAVINE: kakavova masa 69,5%; sladkor 21,5%; kakavovo maslo 9%; naravna vanilijeva aroma

Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.

ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Rok uporabe je 6 mesecev od dneva proizvodnje

Povprečna hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 2445 kJ/584 kcal
Maščobe 46,9 g
od tega nasičene maščobe 28,2 g
Ogljikovi hidrati 25,1 g
od tega sladkorji 21,6 g
Beljakovine 8,1 g
Sol 0,01 g