Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.
Vrhunska bela čokolada s kokosom v elegantni tanki tablici zagotavlja vrhunske užitke.
SESTAVINE: bela čokolada 94% (sladkor 47,5%, kakavovo maslo 30,5%, posneto mleko v prahu17,5%, mlečne maščobe 4%, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); crispy 3% (pšenična moka, sladkor, mlečne maščobe v prahu, rastlinsko olje (sončnično), laktoza, mlečni proteini, ječmenova moka, soda bikarbona, vitamin E); kokosova moka 3%
Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.
ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove jajc, oreščkov, soje in arašidov.
PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija
Rok uporabe je 4 mesece od dneva proizvodnje
| Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
| Energijska vrednost | 2371 kJ/566 kcal |
| Maščobe | 35,1 g |
| od tega nasičene maščobe | 21,5 g |
| Ogljikovi hidrati | 56,5 g |
| od tega sladkorji | 54,7 g |
| Beljakovine | 6,1 g |
| Sol | 0,2 g |































