Bomboniera Frančeve Čvešpe 40g mlečna

Naša zaščitena posebnost, kjer se združijo okusi suhe slive, oreha in čokolade. Vrhunski okus v ekskluzivni embalaži.

4,20
Količina: -
+
50g

Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki Dobnik so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo. Z lepimi željami Čokoladni atelje Dobnik.

Naša zaščitena posebnost, kjer se združijo okusi suhe slive, oreha in čokolade. Vrhunski okus v ekskluzivni embalaži. Vsebuje 2 slivi obliti z mlečno čokolado.

SESTAVINE: suhe slive 75%; temna čokolada 7,5% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna vaniljeva aroma); mlečna čokolada 7,5% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna vaniljeva aroma); praženi orehi 6%; beli poliv 4% (sladkor, rastlinske maščobe (palmino olje iz semen, kokosovo olje), posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, arome).

Hraniti v zaprti posodi v suhem in temnem prostoru pri temperaturi med 15 in 20 stopinj Celzija.

ALERGENI: Živilo ni primerno za alergike. Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.

PROIZVAJALEC: Čokoladni atelje Dobnik, Pongrac 5d, 3302 Griže, Slovenija

Rok uporabe je 3 mesece od dneva proizvodnje

Povprečna hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 1714 kJ/409 kcal
Beljakovine 5,3 g
Maščobe 19,5 g
od tega nasičene maščobe 10,8 g
Ogljikovi hidrati 53,1 g
od tega sladkorji 35,5 g
Sol 0,1 g